"Blootgewone" zeilvakantie op de catamaran "ZeeVonk"

  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 1 week geleden #365 door Adminuser
Als je ervaring hebt op naturistenterreinen, naaktstranden of je komt regelmatig in de sauna dan kan je aardig inschatten hoe het "blootgewoon" toegaat aan boord van de ZeeVonk. Je hebt in feite alleen een badlaken nodig om op te zitten of om op te liggen.

De ZeeVonk heeft een heerlijk dekoppervlak met als toppers natuurlijk de twee grote trampolines en de diepe altijd beschutte kuip. 
Op de trampoline liggend zweef je boven het water genietend van de zon, het uitzicht en de stilte rondom. Tijdens het zeilen ruist het water onder je door. Vaak is er een schaduwplek van een van de voorzeilen zodat je ook als de zon hoog staat er lekker in de wind zit. 
Het summum is de ontmoeting met een groep zeehonden die dan speels om de boegen dartelen.

Twee weken lang van het ene mooie eiland naar de andere zeilen is heel wat anders dan in een huisje/hotel te zitten! Op het water ben je dicht bij de natuur, ervaar je het weer intens. Iedere droogvalplaats is weer anders, elk dorpje heeft zijn eigen charme, elk eiland heeft zijn eigen cultuur.

De watertemperatuur ligt tussen de 16-20 graden wat zwemmen tot een heerlijke bezigheid maakt. Zodra we het anker hebben laten vallen kan je te water voor een zwempartij. Heb je zin in kanoën dan pak je de tweepersoons kano.

Wadwandelingen zijn zodra het water rondom de boot is verdwenen een bijzondere gebeurtenis. Overal vogels, van meeuw en stern tot lepelaar. Neem een kijker mee.

Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om de hoogtepunten van de eilanden zien. Door onze veeljarige ervaring (we zeilen hier sinds 1970) weten we de mooiste plekken en kunnen we je adviseren of maken we samen eiland excursies. Je bent natuurlijk vrij om hieraan deel te nemen.

Kortom, alle ingrediënten voor de vakantie van je leven zijn aanwezig !Meer informatie via:  zeevonk.nl

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 1.228 seconden

Cron Job Starts