Goudargues, Gard - Domaine de la Quiquier

  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 6 dagen geleden #425 door Adminuser
Goudargues, Gard - Domaine de la Quiquier was gemaakt door Adminuser
Gerenoveerde mas (herenboederij) in de buurt van Goudargues and Lussan. De 5 luxe suites van de herenboerderij zijn te huur van zondag tot zondag. Check-in tijd 15:00 uur. Check-out tijd 10.00 uur. Afhankelijk van uw reistijden is dit evt. aan te passen.

Vervoer van de luchthaven van uw keuze kan geregeld worden maar wij adviseren een huurwagen zodat u flexibel bent met het bezoeken van de regio. Ons terrein is niet geschikt voor sportwagens. Wij raden normale wagens aan of een SUV. 
Prijzen moeten vooraf betaald worden via bank. Onze bankgegevens worden met u gecommuniceerd ten tijde van de reservering. Evt. extra's kunt u contant voldoen aangezien wij geen mogelijkheid hebben voor PIN- of creditcardbetalingen.
U heeft verbinding voor draagbare telefoons, waaronder 3G, bij de herenboerderij, maar niet overal op het landgoed. WIFI is beschikbaar en gratis.
Als u van plan bent om het terrein en b.v. de Canyon of the Merderis te ontdekken, dan raden wij u aan om zeer stevige wandelschoenen mee te nemen.

Speciaal aanbod voor 2018, gasten tussen de 18 en 30 jaar krijgen een korting van 33% op onze prijzen.

Adres
Domaine de la Quiquier
DFCI L10 (bosweg)
30630 Goudargues.
T. +32 489 065 515
E. http://www.domainedelaquiquier.com/
[/align]

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 1.313 seconden

Cron Job Starts