Zeewolde - Buizerd 11 Flevonatuur

  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 1 week geleden #355 door Adminuser
Zeewolde - Buizerd 11 Flevonatuur was gemaakt door Adminuser
Naturisten B&B Buizerd 11 FlevoNatuur te Zeewolde. Bloot gewoon genieten in Zeewolde Flevoland. Twee eigentijdse luxe kamers, ruime tuin en parkfaciliteiten. Bij aankomst een opgemaakt bed voor 2 personen en handdoekenpakket. De B&B is voorzien van luxe extra's o.a. complete keuken, douche stoomcombinatie en eventueel kindermeubilair. Tijdens je verblijf in de B&B gebruik maken van alle faciliteiten van het naturisten park en de B&B. Op het park Flevonatuur zomers en in de winter gebruik van zwembad en sauna's met geregeld professionele Löly. Voor naturisten bij uitstek de plek om echt te relaxen.

Verdere info via hun  website .

Eerst voorstellen Ilse&Jerry Visser runners van de B&B Buizerd 11 op Flevo-Natuur Naturistenpark.
Wij  verblijven we zelf "in de buurt", maar toch afgezonderd van onze gasten. Een Hans en Grietje huisje met dubbelwandig geïsoleerde wanden is ons verblijf, we horen onze gasten nooit in de slaapkamer of huiskamer waar je ook gebruik van mag maken. Scheelt zij ons ook niet? Een tuin aan de achterzijde van het chalet is ons stukje privé, we gaan dus niet gezellig bij onze gasten aanschuiven. Het chalet is geschikt voor meerdere personen heeft 2 slaapkamers die afgesloten kunnen worden. Bij een reservering van een koppel, vragen we altijd of er bezwaar is tegen nog een bezetting i.v.m. de privacy. Het chalet staat 2 minuten lopen van het centrum gebouw waar zwembaden en sauna's, horeca en winkel is gevestigd. 
Wellness Exclusief is apart te boeken, dit doen we niet zelf! Hiervoor nodigen we een professionele behandelaar uit, die je in het chalet de gewenste behandeling kan geven. Ook worden er klankschalen behandelingen gegeven op verzoek. 
De ontbijtservice is flexibel 9:00 tot 11:00 uur. Heb je interesse of ben je benieuwd of het allemaal klopt wat ik nu hier neerzet? Lees dan enkele reacties van gasten die daadwerkelijk hebben gelogeerd in de B&Buizerd 11 op Naturistenpark Flevonatuur.
http://www.ivisser13.wixsite.com/mijnsite  Groetjes Ilse en Jerry

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 1.166 seconden

Cron Job Starts