Jumilla - Casa de Cinco Hermanos

  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 1 week geleden #436 door Adminuser
Jumilla - Casa de Cinco Hermanos was gemaakt door Adminuser
Welkom bij Casa de cinco Hermanos

Jarenlang waren er geen mogelijkheden in de Spaanse binnenlanden om een naturistische vakantie te vieren. Met de opening van Casa de cinco Hermanos is dit veranderd. In december 2006 vonden we een huis op een heuvel in de Spaanse campo. Omdat het ooit in bezit was van vijf broers en zussen hebben we het “Casa de cinco Hermanos” genoemd. Het gebied is een oase van rust en ideaal voor een (actieve) naturistische vakantie.

Casa de cinco Hermanos is en blijft kleinschalig. Wanneer alles bij ons volgeboekt is verblijven er maximaal tien gasten. Rust is dus gegarandeerd. Nu al enthousiast? Voor prijzen en reserveren  klik hier . Gasten die dat willen kunnen met ons mee eten.

Casa de cinco Hermanos, een prachtig gerenoveerd huis, omringd door de natuur. Hier kunt u vrijwel het gehele jaar door naturistisch recreëren. U kunt er verblijven op basis van Bed & Breakfast (de kamers hebben elk een eigen badkamer) of een huisje huren met eigen keuken en badkamer. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en worden voor u gewassen.

Casa de cinco Hermanos bevindt zich tussen het stadje Jumilla en het dorp Pinoso tussen de Sierra del Carche en de Sierra de la Pila. 
Het terrein is omringd door olijf- en amandelbomen. Alhoewel het zich midden in de natuur bevindt is het slechts 1 kilometer van de doorgaande weg, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit Alicante, Murcia en Valencia. Wij kunnen u ook ophalen van en brengen naar het vliegveld.

www.casadecincohermanos.com

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 1.363 seconden

Cron Job Starts