Naturistische cruise met Les Vagabondages


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #366 door Adminuser
Naturistische cruise met Les Vagabondages was gemaakt door Adminuser
Met zeilschip Les Vagabondages (ook wel De Vagabond) heerlijk naturistisch cruisen. Kijk op de website voor foto's van dit prachtige schip.

Rustig cruisen van ankerplaats naar ankerplaats, ontspannen aan boord en lekker zwemmen. Dat kun je ervaren tijdens een naturistische zeiltocht met Les Vagabondages. Gastheer Stéphane verzorgt alles aan boord. Je mag meedoen: het grootzeil hijsen, aan het roer staan, overstag gaan. Of geniet gewoon van de sfeer en de mooie zonsondergangen.

Het zeilschip is ook exclusief te huur. De Vagabond cruist vooral rondom de Balearen, de Canarische eilanden, Corsica, Sardinië en Sicilië.

De eigenaren van de Vagabond leven zoveel mogelijk in harmonie met de natuur en letten dus op afvalbeheer aan boord, het gebruik van elektriciteit en water, geven de voorkeur aan biologische producten (liefst lokaal) en gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

NFN Ledenvoordeel
Je krijgt 10% korting op de all-in prijs van cruises vanaf 6 dagen/nachten.Contactgegevens
T. +31 (0) 33 - 664 655 20
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W. http://www.lesvagabondages.com

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.204 seconden
Gemaakt door Kunena