Nudisten moeten kleren aan voor asielzoekers


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #182 door Adminuser
MEISSEN - Leden van een Duitse naturistenclub hebben te horen gekregen dat zij in het vervolg hun lichamen moeten bedekken omdat er in de buurt een asielzoekersopvang wordt geopend.

Het opvangcentrum wordt volgende maand geopend aan de overkant van het meer waar de Familiensport-und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg sinds 1905 aan is gevestigd. In het vervolg mogen ze niet langer in hun adamskostuum zwemmen omdat dat de migranten daar aanstoot aan zouden kunnen nemen.

[align=center]http://images0.tcdn.nl/buitenland/article26051395.ece/BINARY/q/HH-7771784[/align]

Een verzoek om dan maar een hek te bouwen om de nieuwsgierige ogen van de asielzoekers buiten de deur te houden werd door de gemeente afgewezen, schrijft Bild. De regels over naakt zwemmen zouden altijd al hebben bestaan, maar die werden in de praktijk nooit nageleefd door de nudisten. Ze zijn dan ook in de toekomst niet van plan zich te bedekken.

Bron:  Telegraaf

[align=right]Origineel gepost door JohnnyvanG.[/align]


Dit stond in het AD

Naaktlopers willen niet wijken voor asielzoekers

Ophef in Saksen: het Duitse grondrecht op naaktlopen komt in de verdrukking nu tegenover een lokaal nudistenterrein een asielzoekerscentrum voor mannen wordt ingericht. De nudisten mogen vanaf volgende maand alleen nog in badkleding zwemmen.

Dat laten de 400 leden van de vereniging 'Familiensport und FKK-Bundes Waldteichfreunde Moritzburg' niet over hun kant gaan en de naaktrebellen krijgen bijval. Vooral in de voormalige DDR wordt FKK beschouwd als cultureel erfgoed. Maar de komst van 112 asielzoekers uit meest moslimlanden dreigt roet in het eten te gooien.

[align=center]http://images1.persgroep.net/rcs/4wKTCUch-AUquY5NAX4yFPZR8DQ/diocontent/67602448/_crop/0/0/1580/893/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9[/align]

De vereniging had de regionale overheid om subsidie gevraagd voor de bouw van een beschermwal tegen de blikken van nieuwsgierige asielzoekers. Maar in plaats van overheidsgeld kwam de kleding-oekaze. De vereniging moet bordjes ophangen met de tekst: 'Zwemmen uitsluitend in badkleding toegestaan'- in het Duits, Arabisch, Perzisch en in het Albanees.

De FKK-ers weigeren. ,,Wij bepalen zelf wat er op ons terrein gebeurt", zei een strijdbare penningmeesteres, Petra Hoffman (70), tegen Bild.

[align=right]Origineel gepost door JohnnyvanG.[/align]


Een groep Duitse naturisten vreest dat de vluchtelingen het naturisme zullen beperken.

http://www.thetimes.co.uk/article/german...-v8mvhfdr9

[align=center]http://www.thetimes.co.uk/imageserver/image/methode%2Ftimes%2Fprod%2Fweb%2Fbin%2Fbecb6e92-3804-11e6-aa72-a53adb7df446.jpg?crop=1877,1056,0,98&resize=685[/align]

[align=right]Origineel gepost door Bartel.[/align]


Volgens mij worden de berichten behoorlijk overdreven en is er wel degelijk overleg 

https://jungefreiheit.de/politik/deutsch...-nachbarn/

[align=right]Origineel gepost door PoppeSchuitema.[/align]

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.211 seconden
Gemaakt door Kunena