Zakynthos, Vassilikos Zakynthos Zante - Naturist Panorama Hotel


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #440 door Adminuser
Hotel Panorama opende voor het eerst haar deuren als naturistenhotel in het voorjaar van 2010 en werd hiermee het derde naturistenhotel in Griekenland. Het hotel is gelegen in een van de mooiste gebieden van het eiland in de streek van Vassilikos. Vassilikos is een kleinschalig dorp, waar u geen massatoerisme aan zult treffen en hierdoor een van de meest leuke plaatsjes van Zakynthos.

Hoogstwaarschijnlijk zal Poochi, de hotelhond, u als eerste kwispelend komen begroeten als u de receptie binnenstapt en wederom zal zij u net zo vrolijk weer uitzwaaien bij uw vertrek. Hotel Panorama is een modern eigentijds familiehotel met een centraal gelegen zwembad en daaromheen een goed verzorgde tuin.

Elke avond wordt er met veel zorg een smaakvolle traditioneel Griekse maaltijd voor u bereid. Hotel Panorama is de plek waar u heerlijk kan genieten van de intense stilte  zonder enige vorm van stress maar, wel met alle comfort van deze tijd van zoals: WIFI internet, airconditioning en satelliettelevisie. 

Hotel Panorama bevindt zich op 17 km afstand van de luchthaven en 15 km vanaf Zakythos stad. Het eiland is per vliegtuig goed bereikbaar vanuit diverse Europese landen. Het beroemde Gerakas Beach met een prachtig zandstrand is slechts 3 minuten met de auto en ongeveer 20 minuten te voet van het hotel verwijderd. Het nabij gelegen strand van Porto Roma is slechts 7 minuten lopen vanaf het hotel. Gerakas Beach is een van de stranden waar de Caretta-Caretta zeeschildpadden hun broedplaats hebben. Het vervoer naar en van het Gerakas Beach is gratis. Dicht in de buurt van het hotel bevinden zich enkele  restaurants en een goed bevoorraadde supermarkt. Voor de supermarkt is tevens de bushalte naar Zakyntos stad. Er zijn veel mooie plaatsen te ontdekken op Zakynthos, met als hoogte punten het beroemde scheepswrak en het strand van Navagio. Dit strand is elke jaar wel terug te vinden in de top 10 van de beste stranden op de wereld.

Hou wel even rekening met de Caretta Caretta. Deze schildpadsoort komt elk jaar juist naar dit strand om te broeden.

Naturist Panorama Hotel
Vassilikos Zakynthos Zante
Zakynthos 29100
Greece
T. +30 26950 35055
E. http://www.naturistpanoramahotel.com/nl

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.231 seconden
Gemaakt door Kunena