Wielen - Balderhaar


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #548 door Adminuser
Wielen - Balderhaar was gemaakt door Adminuser
Welkom bij Balderhaar: een naturistenvereniging met een terrein aangesloten bij de NFN.

Vlak over de grens, langs de L43 van Hardenberg richting Uelsen, ligt ons mooie terrein. Om precies te zijn: 1,85 km nadat u de grens bent gepasseerd, aan de rechterkant van de weg, ligt de ingang naar onze oase van rust en ruimte. Goed opletten, want u bent er voorbij, voordat u het weet.

Dit verscholen paradijs biedt een enorme ruimte van 33 ha midden in bossen van de Graftschaft Bentheim. Op dit ruime terrein hebben we 80 vaste plaatsen voor leden van de vereniging en voor gasten hebben we 18 plaatsen op het zogenaamde gastenlaantje en een aantal tentplaatsen in de boomgaard. De gastenplaatsen hebben een stroomvoorziening, onze eigen leden redden zich met zonnepanelen.

Wij zijn trots en zuinig op ons terrein en zorgen er gezamenlijk voor dat alles goed wordt onderhouden. De afgelopen jaren hebben we veel energie gestoken in de vernieuwing van onze sanitaire voorzieningen. Beide sanitair gebouwen zijn recent opnieuw opgetrokken en zelfs voorzien van vloerverwarming. Uiteraard is er rekening gehouden met mensen met een beperking.

Een verblijf op ons terrein betekent genieten van de rust en stilte die de natuur biedt. Een blote wandeling langs onze eigen “rode paaltjes” route of als u verder wilt kunt u aangekleed wandelen in de omringende bossen. Balderhaar is bij uitstek een plaats waar je niets “moet”. De weidsheid van het terrein midden in het bos brengt rust en afstand van alledaagse beslommeringen. Elkaar ontmoeten in gezelligheid kan ook.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, ook voor de jeugd. Bekijk de leuke activiteiten voor de bouwvakvakantie 2018 op de activiteitenpagina. Voor de jongeren is er een speeltuin, een jeugdhonk (de Baalderbende), buitenspeelgoed zoals grote steps, skelters en voor de wat oudere jeugd een grote tent. De tennisbaan (gras) wordt veel gebruikt en de beachvolleyballers kunnen hun hart ophalen. Er is altijd animo voor een partijtje jeu de boule, met na afloop een drankje op ons zonnige terras bij de boerderij. In die boerderij vind je ook de bar, keuken, tv-kamer en de bibliotheek. Schepijs en een zwembad (met eigen bronwater) bieden verkoeling op warme dagen.

Nederlands mobiel netwerk op het terrein. Op het terrein is ontvangst via het 3G en 4G netwerk van Nederlandse providers goed mogelijk. Is echter wel per provider verschillend.
NIEUW: vanaf het gastenseizoen hebben wij de beschikking over WIFI in en om de boerderij.

Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden. Je kunt prachtige wandelingen maken in de omringende bossen, ook voor de fietsers zijn er volop mogelijkheden. Er zijn zowel aan de Nederlands als aan de Duitse kant veel routes om en door natuurgebieden als de Itterbecker Heide en de Enbertsdijkvenen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Hardenberg, Itterbeck en Uelsen.

Gasten zijn welkom tussen 27 april en 10 september en kunnen in die periode telefonisch ruimte reserveren voor een caravan, camper of tent, maar géén bepaalde plaats. NFN kaart is verplicht. Buiten genoemde periode is het terrein voor gasten gesloten. Voor de ingang is een slagboom. Belt u b.v. voor de Duitse grens even met de ontvangstdienst over uw komst. Bij de ingang van het terrein is er namelijk geen bereik. Uw gastheer of gastvrouw kan dan bij uw komst de toegangspoort voor u openen en u wegwijs maken op het terrein. Mocht er niet opgenomen worden, parkeert u dan rechts vóór de slagboom en bel nogmaals bij het welkomstbord voor de boerderij.

Adres
Vennebrügge 1
D49847 Wielen
T. +49 59 48 531
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W. http://www.balderhaar.eu

GPS coordinaten: 52°32'25.02"N  6°42'04.42"O

Gasten die uit westelijke richting komen, de camping aanrijden via Hardenberg dan Duitslandweg richting Nordhorn. Dit om te voorkomen dat u zich vastrijdt bij de zeer smalle grensovergang Kloosterhaar (wanneer je de GPS volgt) Deze overgang is alleen geschikt voor normale personenauto's, dus niet geschikt voor caravans etc. Draaien met een caravan bij die grensovergang is een zeer grote uitdaging.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.262 seconden
Gemaakt door Kunena