Lichtbund Niederrhein e.V. - Duisburg


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #549 door Adminuser
Lichtbund Niederrhein e.V. - Duisburg was gemaakt door Adminuser
Wij zijn een naturisten- en familiesportclub met 900 leden en de grootste in zijn soort in Noord-Rijnland-Westfalen. We benadrukken bij ons de term "familiesportclub"! Dit betekent dat we vooral gezinnen met kinderen verwelkomen. Bijvoorbeeld, een gezin betaald, ongeacht hoeveel kinderen ze hebben, maar één bijdrage, tenzij de kinderen ouder zijn dan 18 jaar. En verder bieden we de kinderen zo veel vrijetijdsbesteding aan. Twee grote speelplaatsen voor kinderen, een kinderbad op het zonneterras, de verschillende sportfaciliteiten en veel bos op het uitgebreide terrein van de club zijn beschikbaar voor alle leden.

Ons sport- en recreatieparadijs beslaat 150.000 vierkante meter aan clubruimte en ligt midden in de bossen van de 6-Seen-Platte in Duisburg en is een oase van sport en recreatie. Onze recreatieve atleten staan veel, goed onderhouden sportfaciliteiten beschikbaar, die uitstekend zijn aangevuld voor wandelaars, fietsers en joggers door het omliggende bos en merengebied. Bij ons worden sporten gehandhaafd, die een speciaal recreatief karakter hebben, zoals: volleybal, beachvolleybal, tennis, tafeltennis, joggen, langlaufen, jeu de boules, zwemmen, minigolf, fistball, duiken en badminton.

We zijn erg blij dat we onze eigen en goed onderhouden faciliteiten voor al deze sporten kunnen bieden. In de winter zijn sporthallen in de naburige districten beschikbaar voor de meest enthousiaste atleten. Natuurlijk zijn er andere dingen te doen met recreatieve activiteiten, waarbij recreatie en ontspanning op de voorgrond staan. Te noemen zijn het natuurlijke meer van ongeveer 2400m², evenals een binnensauna gemaakt van Kelo hout, die ook kan worden gebruikt als een sanarium en is uitgerust met een lichttherapie en akoestische therapie. Onze buitensauna werd gebouwd in blokhutstijl als Finse sauna. Individuele opgiet-evenementen worden gevierd in deze sauna. Nadat u in de blokhut-sauna heeft plaatsgenomen, is de indruk van de grootte en het uitzicht door het grote panoramische venster op het meer heerlijk mooi.

In het beheerde clubhuis met zonneterras kun je de dag goed eindigen met een goede maaltijd en een koel drankje.

Voor de jongeren is er een jeugdcentrum met een jeugdkamer, barbecue en kampvuurplaats beschikbaar. Voor caravans of mobilhomes zijn zonnige of schaduwrijke plaatsen beschikbaar, we hebben ook huurcabines of caravans.

Met vriendelijke groet
Hans Peter Gobien (hpg)

Lichtbund Niederrhein e.V. Duisburg
Druchter Weg 25
47269 Duisburg
T. +49 203 – 76 11 92
F. +49 203 – 71 14 87
http://www.lbn-duisburg.de

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.201 seconden
Gemaakt door Kunena