Lot & Garonne, Beauville - Gite Les Coquelicots


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #427 door Adminuser

Het huis is geschikt voor 6 personen. Begroeiing om het huis heen iets dichter dan je op de foto's ziet. In het huis en bij het terras en zwembad heb je volledige privacy. Aan één kant van het huis zijn er buren, maar die zie je niet en zij kunnen jou ook niet zien. Op de website staat niets over naturisme, maar als je dat vraagt dan zullen ze dat bevestigen.
Het huis ligt op een heuvel, in de schaduw van bomen, zodat het in huis lekker koel blijft. Het terras en zwembad liggen 's ochtends in de schaduw, dan kan het nog vrij fris zijn. 's Middags komt de zon erop, wordt het goed warm en is het lekker in het onverwarmde zwembad. (en ook dan zijn er nog wel plekken in de schaduw) Het perceel rondom het huis en terras heeft een aardige omvang, maar dit is grotendeels begroeid en het ligt op een helling, dus qua recreatie kun je daar niet zoveel mee. Wel staat hier nog een schommel. Bovenaan, naast de weg, is een grasveld, waar je bijv. kunt voetballen. Die weg is erg rustig, er komt misschien 1 voertuig per uur langs.

In het huis zelf heb je telkens een paar traptreden, als je van de ene naar de andere kamer gaat. De eigenaren verhuren een aantal gites in de omgeving en wonen een paar km. verderop. Ze zijn zeer behulpzaam en hebben er geen probleem mee om langs te komen als er iets is, maar dringen zich niet op. Als je er met minder mensen verblijft dan zal de prijs lager zijn. (en bleef één van de slaapkamers op slot)

Als je houdt van rust, natuur en wandelen in een heuvelachtige omgeving, dan is dit een mooie plek. De dichtstbijzijnde dorpjes liggen op 4 km afstand. Voor andere bezienswaardigheden zul je verder weg moeten, het is minimaal drie kwartier rijden naar de grotere plaatsen in de omgeving. Voor een week is het mooi maar dan heb je het ook wel gezien.

Informatie van de website:
Les Coquelicots (De Klaprozen) is een vrijstaand karaktervol huis voor 6 personen met een privé zwembad, gelegen op 3 km van Beauville. Woonoppervlak: 130 m². Gerestaureerde zeer oude woning uit de XIIe eeuw. Gelegen op een plateau op het zuiden, op een bebost terrein. Plukken van eekhoorntjesbrood in het seizoen! Het huis, dat op het platteland ligt, ligt geheel op de benedenverdieping met zichtbare balken, pleisterwerk en oude stenen. Schitterende originele haard.

Indeling
De woonkamer: 1 grote boerentafel, 6 stoelen, buffetkast, vensters en een deur met vensters. De gite ligt geheel gelijkvloers en een vloer met oude tegels. Salon: 1 canapé, 2 leunstoelen, lage tafel, TV. Haard, inbouw kasten.
Ingerichte keuken: met koffiezetapparaat, waterkoker, afzuigkap, gasfornuis (4-pits), oven + magnetron, vaatwasmachine.
Bijkeuken: wasmachine, koelkast + diepvriezer, strijkijzer en strijkplank, schoonmaakspullen.
De gele slaapkamer: 2 bedden 90 cm breed (1 persoons), zichtbare stenen en balken, venster dat op het zwembad uitkijkt.
De oranje slaapkamer: 1 dubbel bed (160), zichtbare stenen en balken, venster dat op het zwembad uitkijkt, grote toiletspiegel.
Groene slaapkamer, aan de kant van het terras: 1 dubbel bed (140). Alle slaapkamers hebben nachtkastjes en een kleerkast. Hoek met douche - toilet.
Badkamer: douche, 1 wastafel, spiegel, handdoekendroger, kasten , venster.
Separaat toilet.
Verwarming. 

Buiten
Terrein van een ½ hectare met uitzicht op bossen. Parkeerplaats, terras met houten meubilair en barbecue, Zwembad met strand van hout, ligstoelen, parasol. Er is een ander huis op +/- 150 m en een ander woonhuis op afstand aan de andere kant. 100% privacy en geen inkijk. Grote bomen zorgen voor de afscheiding zorgen en het terrein is voor het grootste deel omheind. Het plateau, waarop het huis ligt is enkele km's lang en er is verder vrijwel geen bewoning, Het is een zeer aangename plek. Er is een groot grasveld, dat vlak is waar men kan zonnen en spelen. Er is voor het huis een grasveld dat licht hellend is.

382. Les Coquelicots
Beauville, Lot & Garonne
W. https://www.dordognemaison.com/index.php...2&lang=ned

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.236 seconden
Gemaakt door Kunena