Thiat - Moulin Joyeux


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 4 maanden geleden #358 door Adminuser
Thiat - Moulin Joyeux werd gestart door Adminuser
Ons mini-appartement:
Je hebt een hele etage voor jezelf (slaapkamer, zitkamer, ruime badkamer en toilet). 
Dus geen buren! We hebben een zwembad van 10 x 5,5 meter en je kunt ook (naturistisch) wandelingen maken op ons terrein, aan beide kanten van de rivier La Brame. 
's Avonds bereiden we graag (op verzoek) een uitgebreid 4-gangen diner voor je. 
Heb je interesse? Kijk dan op:  http://www.moulinjoyeux.com/actie.html

Prijs mini-appartement:
We hanteren de volgende tarieven: voor een verblijf van 1 of 2 nachten is de prijs voor 2 personen € 79,- per nacht inclusief ontbijt.
Bij 3 nachten of langer is de prijs € 74,- per nacht. 
Kom je alleen? Dan geven we nog eens € 10,- korting per nacht.

Meer  HIER .

Wellicht is het niet voor iedereen duidelijk wat voor Chambres d’hôtes we nu precies hebben. Is het nou voor naaktrecreatie, of is het (deels) gekleed? Vanaf het voorjaar van 2016 zullen we meerdere accommodaties gaan verhuren, dus om verwarring te voorkomen tref je hieronder onze indeling voor de komende tijd aan.

Laagseizoen: wij draaien als een reguliere Chambres d'hôtes.

Voorseizoen: wij ontvangen graag diegenen die open staan voor naaktrecreatie, voor mensen die dit wel eens willen proberen en voor stellen waarbij de een graag naakt recreëert en de ander (nog) niet. Natuurlijk zijn ook 'doorgewinterde' naaktrecreanten van harte welkom!

Hoogseizoen: in deze periode is ons terrein uitsluitend gereserveerd voor naaktrecreanten.

Naseizoen: in deze periode hanteren wij dezelfde norm als in het voorseizoen.

In overleg kán hiervan worden afgeweken, bijvoorbeeld als u al onze verhuuraccommodaties wilt boeken.

Moulin de Chez Joyeux
Bouwe en Tessa
87320 Thiat
T. +33 (0)5 55 47 36 61
W.  moulinjoyeux.com

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Meer
9 maanden 4 weken geleden #1324 door Frivooltje
Beantwoord door Frivooltje in topic Thiat - Moulin Joyeux
Bericht van Bouwe en Tessa.

Beste mensen, voor volgend seizoen zijn wij op zoek naar beheerders voor onze B&B. Moulin de Chez Joyeux is een naturistische chambres d'hôtes met een mooie vaste klantenkring, maar ook verwelkomen wij hier veel nieuwe gasten en daaronder bevinden zich veel 'debutanten' op het gebied van naaktrecreatie. Dit laatste vooral vanwege de kleinschaligheid en de laagdrempeligheid om het gewoon 'eens te proberen'. Moulin de Chez Joyeux is gelegen op een terrein van 5,5 hectare aan weerszijden van de rivier La Brame. Wij hebben een zwembad van 10 x 5,5 meter en er zijn 3 zeer ruime kamers (40 – 75 m2) die wij verhuren van half mei tot pakweg eind september. De bezettingsgraad is de afgelopen 3 seizoenen erg hoog geweest en wij hebben ondanks alle investeringen een uitstekende winst kunnen draaien waardoor we het ons kunnen permitteren om 7 maanden gesloten te zijn.

Maar nu alles 'op de rit' staat zijn wij weer toe aan een nieuwe uitdaging. Dit onder het motto 'het leven is kort' en niet omdat het ons hier niet bevalt, want het is en blijft een fantastische plek! Maar wij zoeken dus een gedreven, enthousiast en gastvrij koppel om in 2019 (en bij wederzijdse tevredenheid ook daarna) Moulin de Chez Joyeux te beheren, met een mogelijkheid om de B&B op termijn over te nemen. De periode waar wij in eerste instantie aan denken is begin mei (2 weken inwerken) en 'draaien' vanaf half mei tot eind september, maar de exacte duur is bespreekbaar. De relatie tussen de 2 personen is voor ons niet van belang; broer en zus of 2 vriend(inn)en is wat ons betreft ook geen enkel probleem. Ervaring is een pré, maar enthousiasme en een 'click' met ons is wat ons betreft veel belangrijker. Wij werken je uitgebreid in terwijl je hier (gratis) logeert op basis van volpension.

De taakomschrijving in een notendop:
- Het ontvangen van de gasten, het grootste deel is Nederlandstalig
- Het dagelijks bijhouden van de 3 accommodaties
- De ‘grote’ schoonmaak bij kamerwissels inclusief wassen en strijken van beddengoed
- Het maken en serveren van het ontbijt
- Het koken en serveren van de 4-gangen diners
- Het dagelijkse onderhoud van het zwembad
- Onderhoud van de tuin
- Het doen van de boodschappen
- etc.

Jullie kennen vast onze doelgroep nog wel: volwassen koppels die zonder huisdieren hun vakantie wensen door te brengen. Het is gebleken dat hier een steeds groeiende vraag naar is en het is daarom ook de bedoeling dat bij beheer deze doelgroep wordt aangehouden. Mocht je interesse hebben om Moulin de Chez Joyeux over te nemen, dan bepaal je uiteraard zelf je eigen doelgroep.

Een en ander zal moeten worden vastgelegd in een officieel contract, maar dat spreekt voor zich.
Dus wil jij wonen en werken op een fantastische plek waar kleding alleen nodig is bij het boodschappen doen en als het fris is?  ;) Meld je dan hier aan: www.moulinjoyeux.com/nl/beheerders-gezocht.html Bij vragen kun je ons ook mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


[size=xx-small]I didn't choose to be naked. I am forced to wear clothes.[/size]

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.253 seconden
Gemaakt door Kunena