Vieux - La Sesquière


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #387 door Adminuser
Vieux - La Sesquière was gemaakt door Adminuser
Domaine de La Sesquière ligt even buiten de dorpsgrens van Vieux. Vieux is een kleine woonkern met zo'n 175 inwoners gelegen aan het riviertje La Vère in het departement Tarn in Zuidwest Frankrijk. Het gebied rond Vieux is van oudsher in gebruik ten behoeve van de akkerbouw. De voornaamste gewassen zijn de zonnebloem en de wijndruif, die grotendeels het aanzicht van het heuvelachtige landschap bepalen. Met name de kleinschalige opzet van de streek is behouden gebleven, waarbij nog veel ruimte voor het ongerepte aanwezig is.

Camping La Sesquière bestaat sinds 1986 en is uitsluitend bedoeld voor naturisten. Het parkachtige terrein ligt in het dal van het gelijknamige beekje, dat vlakbij de camping uit een bron ontspringt. De camping is op geheel natuurlijke wijze in het landschap geïntegreerd, waarbij de bosschages langs de rand van het grondstuk uw privacy voldoende waarborgen.

Vakantie op La Sesquière kenmerkt zich voornamelijk door ontspanning en rust.

Er heerst een ongedwongen sfeer, dus of u nou eindelijk die stapel boeken uit wilt lezen, lekker lui in de zon wilt liggen of liever actief een sport beoefent, hoe u geniet bepaalt u zelf. Op La Sesquière treft u een zeer gemêleerd gezelschap aan. Er komen mensen van diverse landaarde, jong en oud, samen of alleen; de diversiteit van de campinggasten maakt het verblijf vaak extra boeiend.

Adres
lieu-dit Sesquière
F-81140 Vieux
T. +33 2 96 83 05 15
W. http://www.sesquiere.com

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.240 seconden
Gemaakt door Kunena