Sérignac - Le Clos Barrat


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #391 door Adminuser
Sérignac - Le Clos Barrat was gemaakt door Adminuser
In de boeiendste streek van Frankrijk, waar de zomers heerlijk warm zijn en de horizon geen einde kent. Op het plateau waar de meest karaktervolle wijnen van Frankrijk tot leven komen, de natuur nog ongerept is en de sterrenhemel tot stilte stemt. De zuivere lucht en de eenvoud van elke dag maakt mensen hier gelukkig. Reeën begroeten je bij dageraad en wilde orchideeën kleuren de lente overvloedig. De omliggende dorpjes en landschappen ademen de echte Franse sfeer: van terrasjes, kunst en erfgoed, lange wandelingen en kastelen. Smaakvolle, verse streekgerechten nodigen je uit. Kom, proef en ontdek...

Hier waar vele nationaliteiten thuis komen, vrienden elkaar opnieuw ontmoeten en een welgemeend ”bonjour” wonderen doet.
Waar Yolanda en Johan u van harte welkom heten vind je de rust, de eenvoud en de vrijheid.

Camping & Faciliteiten
Op ons prachtig domein zijn 60 ruime campingplaatsen. Allemaal staan ze midden in de natuur maar op loopafstand van de 3 sanitaire voorzieningen en de gedeelde ruimtes. Het zwembad ligt centraal, op een steenworp van onze gemeenschappelijke zones, waar je op het overdekt terras kunt genieten van gezellige avonden, een goed gesprek, een glas wijn en vrienden.

Accomodatie
Naast onze grote campingplaatsen, verhuren we ook enkele complete accomodaties. Van de vroege lente tot de late herfst zit je hier aangenaam en vind je alles wat het nodige comfort biedt. Naast deze chalets en stacaravans hebben wij ook enkele caravans en tenten te huur.

Adres:
Domaine Le Clos Barrat
Lieu-dit Clos Barrat
46700 Sérignac
T. +33(0)6.475.00.978
W. http://www.leclosbarrat.fr

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.213 seconden
Gemaakt door Kunena