Saurais - L'Oliverie


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #393 door Adminuser
Saurais - L'Oliverie was gemaakt door Adminuser
Welkom op de Oliverie, een naturistisch familiecentrum, gesitueerd in het hart van de Poitou-Charentes in een beschermd natuurgebied.

De Oliverie biedt u een camping met 25 plaatsen, maar tevens kwalitatief goede accomodaties: een vakantiewoning (gîte), een ‘Pipo’woonwagen en gastenkamers. (Bed and Breakfast) In de omgeving van de Oliverie kunt u een groot aantal touristische attrakties bezoeken: Le Futuroscope, le Puy du Fou, le Marais Poitevin, het Middeleeuwse stadje Parthenay, Vasles et zijn park "Mouton-Villages"(Schapen-dorp), le Nombril du Monde (de Navel van de Wereld)... Tal van bezienswaardigheden waar u sprakeloos van wordt!

Dit vakantiecentrum zal u verleiden door zijn authenticiteit en de hartelijke ontvangst van Mélanie, Alex en Lia rondom een welkomstdrankje.Onze streek heet terecht het « Land van Gatine», bovenal een land van gastvrijheid en tradities.Adres:
L'Oliverie
F-79200 Saurais
T. +33 5 49 94 61 05
W. http://www.oliverie.com

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.200 seconden
Gemaakt door Kunena