Méjannes-le-Clap - La Genèse


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #395 door Adminuser
Méjannes-le-Clap - La Genèse was gemaakt door Adminuser
La Genèse, met het gezin in de natuur! Vier uw vakantie met familie of vrienden op deze buitengewone camping! Ons terrein in de Cevennen ligt midden in ongerepte en zeldzaam mooie natuur, ver verwijderd van alle zomerse drukte. Het ligt in het steile kloofdal van de Cèze, pal aan de rivier, en is weelderig begroeid en intiem van sfeer: de ideale omgeving om uit te rusten en nieuwe krachten op te doen. Nergens anders vindt u een plek waar naturisme beter tot zijn recht komt. En het maakt niet uit of u bruist van vitaliteit of juist zo min mogelijk wilt ondernemen. La Genèse organiseert allerlei sportieve, kunstzinnige en intellectuele activiteiten voor jong en oud. In de omgeving kunnen liefhebbers van mooie landschappen, wandelingen en cultuur hun hart ophalen. Op La Genèse staat de tijd stil en geniet u van ieder moment en van het plezier om samen te zijn. Hier heeft u, kortom, de tijd om te leven.

vimeo.com/85426101

Adres:
Route de la Genèse
F-30430 Méjannes-le-Clap
T. +33 (0)5 56 73 73 73
W. http://www.lagenese.nl

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #399 door Adminuser
Beantwoord door Adminuser in topic Méjannes-le-Clap - La Genèse
Ik heb 4x op deze camping gestaan. Een heerlijke camping, prachtig gelegen aan rivier de Cèze. Dat is zowel een voordeel als een nadeel van deze camping. De rivier ligt in een vallei en biedt een prachtige gelegenheid om te zwemmen en te kanoën. Maar de vallei zorgt er ook voor dat het, zeker in voor- en naseizoen, snel fris wordt. De zon verdwijnt dan achter de hoge rotswanden van de vallei. Hoog zomer is dat geen punt, maar ik heb daar o.a. in de eerste week van september gestaan en moest dan wel een trui aan 's avonds. En 's nachts, als de kou in het dal zakt, was een joggingbroek ook geen overbodige luxe. Maar goed, dat is ook afhankelijk van het weer. Toch is de locatie ook een groot voordeel. In de vallei liggen behalve La genèse nog meer naturisten campings. Je kan dus aardige naturistische wandelingen maken, van camping naar camping, wadend door de rivier, klauternd over rotspartijen en struinend door naaldbosjes.

Het personeel was uitermate gastvrij en vriendelijk en er is op La Genèse een goed restaurant met gezellig terras waar je voor weinig geld (+/- € 15) een uitstekend 3-gangen menu (Menu Marché) kan eten. Het zwembad is uitstekend, de sauna gaat in de namiddag ook aan, behalve in het hoogseizoen. De plaatsen zijn van goed formaat en vrijwel allemaal van elektriciteit voorzien. De auto mag bij de tent worden geparkeerd. Ik vind dat een voordeel (ik leef uit die achterbak undefined), maar niet iedereen kan een dergelijk uitzicht waarderen. 

Deze camping staat hoog in mijn favoriete top 3.
Origineel gepost door Sweetski

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.212 seconden
Gemaakt door Kunena