Naturistenterrein Buorkerij - Dedgum (FR)


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #550 door Adminuser
Naturistenterrein Buorkerij - Dedgum (FR) was gemaakt door Adminuser
Op 22 april 2017 heeft Naturisten Camping Buorkerij in Dedgum (gemeente Súdwest-Fryslân, bij Bolsward) haar deuren geopend. Nederland is een naturistencamping rijker! NFN is blij dat dit op één van de toeristisch belangrijke plekken is, waar terreinen voor naaktrecreatie nog zijn ondervertegenwoordigd.

De financiering van de voormalige natuurcamping is rondgekomen door o.a. crowdfunding. En... de eerste boekingen zijn al binnen! Van vaste gasten van de 'oude' camping, die de overgang naar naturistencamping een kleine stap vinden.

Hieronder een korte voorstelling van de nieuwe eigenaren. (gekopieerd vanaf de oude site)

Wij zijn Henk en Roely Westerhof uit Scharnegoutum. 

Samen werken we al meer dan 30 jaar in de horeca en zijn op dit moment hét gezicht van Multifunctioneel Centrum de Mande in Nijlân. Na jaren reizen door naturistich Europa, willen we graag zelf een naturisten-camping beginnen. Onze eerste gedachten gingen uit naar Frankrijk, maar toen we ons beseften dat er in Friesland bijna geen gelegenheid is om op deze wijze te kamperen, zijn we op zoek gegaan naar een geschikte locatie in het Friese merengebied. Door het overnemen van de Buorkerij in Dedgum, kunnen we een lang gekoesterde droom verwezenlijken en gehoor geven aan de specifieke vraag uit de markt naar dit type kleine recreatieverblijven.
Wij sluiten aan bij de Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen (NFN). 
De officiële overdracht is 15 december 2016, vanaf deze datum gaat onze nieuwe website online. Wij zullen in de eerste maanden van 2017 van start gaan met aanpassingen en vernieuwingen op het terrein en aan de gebouwen en zullen in de loop van 2017 de woonboerderij op het terrein van de camping betrekken.

Wij nemen Natuurkampeerterrein De Buorkerij over van Rieneke Speerstra. Hierbij bedanken wij haar voor het vele overleg en de fijne samenwerking en wensen haar veel succes met haar verdere loopbaan.

Graag heten wij u vanaf 22 april 2017 van harte welkom op Naturistencamping De Buorkerij in Dedgum.

Tot ziens!


Bij het prachtige dorpje Dedgum in Friesland hebben we een fantastisch terrein met 49 kampeerplaatsen overgenomen, waar we begin 2017 van start zijn gegaan met een Naturistencamping. Het pittoreske dorpje Dedgum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland, een gebied met landerijen, meren en niet te vergeten de bijzondere IJsselmeerkust. Het gebied is uitermate geschikt om te wandelen, te fietsen en cultuur te snuiven.
   

De camping is aangesloten aan het Fietsroutenetwerk en ligt direct aan de Hanzesteden- en Elfstedenroute. Vergeet boven alles de rust niet, want dát is uiteindelijk wat ons prachtige terrein met weidse uitzichten je gaat bieden. Op dit moment zijn we druk bezig om het terrein nog mooier te maken en aan te passen naar onze wensen. Ook is de oude koeienstal omgetoverd tot een knusse ruimte waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Je zult je echt thuis voelen op de Buorkerij.

Wees welkom om te genieten van rust, ruimte en vrijheid.

De Buorkerij ligt in de Zuidwesthoek van Friesland, precies tussen de steden Bolsward en Workum.  Vanaf de N359 Bolsward - Workum neem je de afslag Tjerkwerd of Parrega. Via deze dorpen kun je het dorp Dedgum bereiken. De camping ligt ten Noordoosten van het dorp Dedgum.

Culturele Hoofstad 2018.
De Buorkerij met zijn centrale ligging is ook een ideaale uitvalsbasis om te genieten van al het moois wat Friesland te bieden heeft tijdens de Culturele Hoofdstad 2018.

Geopend van 01-04-2018 tot 01-10-2018

Roely en Henk Westerhof
Arkumerlaan 8
8764PN Dedgum
T. 06-26376087 
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W. http://www.campingdedgum.nl

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.212 seconden
Gemaakt door Kunena