Dwingeloo (Dr) - Dwingelderhof


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #400 door Adminuser
Dwingeloo (Dr) - Dwingelderhof was gemaakt door Adminuser
Wie op Dwingelderhof arriveert, voelt de stress van zich afglijden. Op een ideale ligging; midden in het Drentse buitengebied aan een doodlopende weg ligt in alle beslotenheid ons 'hof'; rust, stilte, een heldere sterrenhemel en vogelzang in de ochtend. Een grote poort naast het huis leidt u naar het kampeerterrein. Kleinschalig en mooi afgeschermd door groen, garandeert het volledige beschutting. Vakantie vieren met een gevoel van vrijheid; het ont-moeten, zoals wij het noemen. Met respect voor elkaar lekker uzelf zijn en uw vrije dagen spenderen op onze camping zoals u dat zelf het fijnste vindt. Om de drempel laag te houden en ook de minder ervaren naaktrecreant een plek te kunnen bieden heeft u bij ons geen NFN-ledenpas nodig en handhaven wij geen strenge regels; we zijn kleinschalig en proberen samen een relaxte sfeer te creëren. Dat lijkt ons de optimale manier om het vrije gevoel te ervaren.

Op ons kampeerveld hebt u de keuze voor de wat beschuttere plekken (ochtend- of avondzon) of een plek waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Wij hebben een charmant nieuw sanitair gebouw met vier douches, zes toiletten en zes wastafelruimtes. En natuurlijk een gelegenheid om uw afwas te doen. 

Dwingelderhof
Holtien 9
Dwingeloo
T. +31 521 591 800
W. http://www.camping-dwingelderhof.nl

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #537 door Adminuser
Beantwoord door Adminuser in topic Dwingeloo (Dr) - Dwingelderhof
Wij zijn er ook geweest, heel gastvrij en niet te druk, mooie omgeving om te fietsen. Op de Brink in Dwingelo kan je boodschappen doen, er zijn daar tal van mogelijkheden om uit eten te gaan. Alles op fiets afstand.
Origineel gepost door Erik46

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
1 jaar 3 maanden geleden #572 door Aad Nudist
Beantwoord door Aad Nudist in topic Dwingeloo (Dr) - Dwingelderhof
Ja leuke kleinschalige camping met zwembad voor 1 persoon, maakte ons niet uit het was nog een beetje een beginnende camping en ook dat heeft zijn charme, het was er in elk geval erg gezellig.

Naakt is alles beter.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.329 seconden
Gemaakt door Kunena