Ritthem (Z) - Camping Zeelandia


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #535 door Adminuser
Ritthem (Z) - Camping Zeelandia was gemaakt door Adminuser

Te gast in de meest zonnige provincie van Nederland

De fraaie begroeiing, geheel door de leden aangeplant en verzorgd, is na ruim dertig jaar ondanks de constante invloed van de zeewind, één van de kenmerken van ons kleine, maar vriendelijke terrein aan de Westerschelde. Ons terrein heeft een unieke ligging aan de Westerschelde met een prachtig uitzicht over het water en het scheepvaartverkeer binnen oogbereik. Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland en heeft een groot aanbod van cultuur en horeca. Er zijn fietsroutes in de directe omgeving.
Walcheren met zijn oude steden, Zeeuws-Vlaanderen en het naast de deur liggende België bieden veel vertier. Aan de kust van Walcheren bevinden zich verschillende fraaie naaktstranden. Ons terrein heeft geen directe toegang tot de zee, maar wel een een fantastisch uitzicht op de Westerschelde.

Terrein Zeelandia:
Fort de Ruijterweg 6
4389VM Ritthem
(gemeente Vlissingen)
T. 06-23005280
W. campingzeelandia.nl

LET OP: navigatiesysteem?
Gebruik dan dit adres: Oostelijke Bermweg 20

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
1 jaar 1 week geleden #1043 door johanneman
Beantwoord door johanneman in topic Ritthem (Z) - Camping Zeelandia
Zeelandia moet binnenkort door de komst van de Marinierskazerne naar Vlissingen gedwongen  verhuizen. De nieuwe stek is slecht paar kilometer oostelijk van de oude plek. En lekker dicht bij gedoogde naaktstrand Ritthem.  Wel sneu  te horen dat de verhuizing misschien voor niks is geweest, nu er weer berichten zijn in de media dat de komst van mariniers naar Vlissingen wellicht niet door gaat. 

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.229 seconden
Gemaakt door Kunena