Tilburg (B) - De Reeshof (naturistenvereniging Hart van Brabant)


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #531 door Adminuser
De Reeshof van naturistenvereniging Hart van Brabant biedt alle mogelijkheden voor naaktrecreatie. In een bosrijke omgeving in de wijk Reeshof aan de rand van Tilburg kun je onder andere genieten van een modern zwembad, sauna, een grote ligweide en keurig onderhouden sanitair.

In de gezellige ontmoetingsruimte ‘het Kwatshout’ vind je een huisbibliotheek. Huisdieren zijn welkom, mits ze geen overlast veroorzaken en aan de lijn gehouden worden. Voor de kleine gasten is er een leuke speeltuin.

In de omgeving is er volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen. Er zijn 2 winkelcentra binnen een straal van 3 kilometer.
Beziendswaardigheden: België, Efteling, Beekse Bergen, Loonse en Drunense duinen, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.

Faciliteiten en mogelijkheden

Sanitair (wc's, warme en koude douches), drinkwater via waterleiding, elektriciteit, clubgebouw, gastenkeuken, gemeenschappelijke koelkast.

Plaats voor campers, maar geen aparte voorzieningen. Supermarkt op loopafstand van het terrein. Speelweide, kinderspeeltuin, trampoline. Zwembad, zonneweide, petanquebaan (verlicht), barbecue en kampvuurplaats.

Reserveren verplicht. NFN-kaart verplicht.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.189 seconden
Gemaakt door Kunena