Annen (Dr) - De Groenlanden


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #528 door Adminuser
Annen (Dr) - De Groenlanden was gemaakt door Adminuser
De Groenlanden is een gastvrije  en gemoedelijke naturistencamping in Drenthe om heerlijk te ontspannen. De camping is omgeven door een natuurgebied., een terrein in het Hunzedal op een uitloper van de bekende Drentse Hondsrug. Het dorp Annen ligt in de directe omgeving van de camping.

Doordat het terrein verdeeld is in 6 cirkels ervaart u een optimaal gevoel van vrijheid en ruimte. Eén van de cirkels is het “kinderveld” met in het midden een grote zandbak en speeltoestellen.

Ook kenmerkend voor de Groenlanden zijn de gebouwen in piramidevorm. Er is een mooie grote zwemvijver gevoed door natuurlijke bronnen. Dit samen maakt de Groenlanden een unieke camping in Nederland.

Op het gehele terrein is internet te ontvangen.

Wij hebben het keurmerk prettig bloot ontvangen van de N.F.N. Dit houdt in dat  men veilig en prettig bloot kan recreëren op het terrein. Het te hanteren protocol staat op de site van de N.F.N.

Ook voor dagrecreatie (legitimatie is verplicht) kunt u terecht op de Groenlanden en kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten.

Piercing in edele delen is niet toegestaan.

De Groenlanden
De Bulten 14-16
9468TD Annen
T. 0592 272711
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.254 seconden
Gemaakt door Kunena