Cartagena - El Portús


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #406 door Adminuser
Cartagena - El Portús was gemaakt door Adminuser
El Portús (100 ha) is een grote, goed onderhouden camping aan een prachtige baai aan de Spaanse zuidkust. Het ligt midden in een beschermd natuurgebied en staat bekend om de aangename en informele sfeer. Overal op het terrein zorgen grote palmbomen voor verkoelende schaduw. Je mag er zelf een plekje uitzoeken: lekker dicht bij het luxe zwembad of juist vlak naast het mooie naaktstrand, waar in het hoogseizoen bij de strandbar ook paella en verse vis kan worden gegeten.
Bij het restaurant, waar je ook kunt ontbijten en lunchen, is een comfortabel terras waar je je kunt vergapen aan het fantastische uitzicht op de bergen. In het hoogseizoen is er kinderanimatie en worden er ook voor volwassenen toernooitjes, wandelingen, danslessen, Spaanse lessen, muziekavonden en sportieve activiteiten georganiseerd, zoals yoga, aerobics en aquarobics. Voor de echte avonturiers biedt El Portùs duikcursussen en klimexcursies aan. Reserveren wordt aangeraden.

El Portús ligt aan zee in een mooie baai aan de Spaanse zuidkust. Cartagena ligt op 10 kilometer afstand. Dit is een historische stad die al duizenden jaren bestaat. De stad bezit archeologische overblijfselen uit de Carthaagse, Romeinse en Byzantijnse periodes. Daarnaast zijn er verschillende musea. In juli vindt het bekende internationale festival La Mar de Músicas plaats. Murcia, de hoofdstad van de provincie, ligt op 50 kilometer afstand en biedt historische, artistieke en culturele bezienswaardigheden.

Het gehele jaar geopend. Reserveren aanbevolen. Het terrein is geschikt voor mindervaliden. Aangelijnde honden toegestaan.
Je kunt deze bestemming rechtstreeks boeken of via reisbureau Internatuur, Euronature of  NatuTravel.

Faciliteiten en mogelijkheden
500 kampeerplaatsen, waarvan de meeste voorzien zijn van stroom en/of water- en afvalwatervoorzieningen. De ondergrond bestaat uit gras en er zijn schaduwplaatsen. Tevens zijn er 50 volledig uitgeruste mobilhomes en 15 appartementen met airconditioning te huur.

Meerdere sanitairgebouwen. Wasmachines aanwezig. Restaurant (hele jaar open), strandbar (open van juli t/m september), supermarkt (hele jaar open), zomerzwembad (open van juni t/m september), winterzwembad (open van oktober t/m mei), fitnesscentrum (met sauna), (beach)volleybal, duiken, rotsklimmen, tennisbanen, petanquebanen. Diverse georganiseerde activiteiten voor volwassenen en kinderen. Meerdere golfmogelijkheden in de omgeving.

Camping Naturista El Portús
30393 Cartagena (España)
T. +34 968 55 30 52
F. +34 968 55 30 53
W. http://www.elportus.com/du/

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.202 seconden
Gemaakt door Kunena