Gloucestershire, Forest of Dean, Park End - Pike House Cottage


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #438 door Adminuser
Holiday Hideaway

Knus en warm in de winter bij het houtgestookte houtkachel. Een cool en charmant huisje in de zomer om buiten te leven. Dit is een echte vakantie schuilplaats.

Simon en Ruth heten u van harte welkom in hun vredige stenen huisje met een eigen omheinde tuin. Het huisje is beschikbaar voor verblijven van een week of een weekenden of weekend-korte pauzes. Verblijven kan op elke dag van de week beginnen (afhankelijk van beschikbaarheid, natuurlijk). Het huisje ligt op een perfecte locatie om te wandelen, fietsen (mountainbiken) of sight-seeing in de Wye Valley en Forest of Dean of gewoon ontspannen rond het huisje en de tuin met spafaciliteiten.

Holiday Let

Cottage from road

Pike House Cottage is beschikbaar als vakantieappartement met eigen kookgelegenheid en 2 slaapkamers. Het huisje is geschikt voor 4 personen. De slaapkamers hebben 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 aparte bedden. We zijn ervan overtuigd dat dit een vakantiehuis is waar u heel blij mee bent. Het is mogelijk om het huisje te huren met slechts een van de slaapkamers en een korting te ontvangen. Zie de pagina Prijzen voor meer informatie.

Persoonlijk welkom

Comfortabele slaapkamers

We ontmoeten en verwelkomen alle verblijvende gasten bij hun aankomst en tonen hen rond. Als u bij het huisje komt, geven wij u bij aankomst een volledige rondleiding door het huisje en de tuin en leggen uit hoe alles werkt. We komen ook terug om afscheid te nemen en de sleutels van u te ontvangen. Uw verblijf is niet alleen een zakelijke transactie voor ons. We geven je een persoonlijk welkom op een plek die heel speciaal voor ons is.

Wintervakantie

Onze vakantie schuilplaats is een gezellige locatie voor een herfst of winter vakantie. De houtkachel geeft een warme, geruststellende gloed. Er is haardhout aanwezig en vaak liggen er ook vuuraanjagers en aanmaakhoutjes voor je klaar. Bovendien wordt het hele huis mooi verwarmd door middel van centrale verwarming op olie overal. Zelfs als de bladeren uit de bomen verdwijnen, is er veel kleur in de afgesloten tuin van het huisje. Bekijk de vogels die in de tuin eten vanuit je slaapkamerraam. Sneeuw, regen of zonneschijn, je kunt ons huisje over de weg bereiken omdat het districtsbestuur van Forest of Dean de weg langs het huisje openhoudt en goed strooit met grind vanaf Lydney, via Bream en verder naar Coleford.

Pike House Cottage

Pergola and patio

Onze vakantie schuilplaats is het voormalige tolhuis gebouwd in de vroege jaren 1800. Het werd zeer medelevend uitgebreid in het midden van de jaren zeventig. Het huisje heeft de charme van het oude tolhuis behouden en biedt tegelijkertijd het comfort van een moderne woning. Het originele deel van het huisje heeft nog steeds de oude balken. Het is dit originele deel dat nu de woonkamer is. Een stenen open haard met houtkachel draagt bij aan de charme en gezelligheid. We zijn verheugd om ons vakantiehuis te kunnen aanbieden als accommodatie met eigen kookgelegenheid in het Forest of Dean, Gloucestershire, Verenigd Koninkrijk.

Locatie

Enclosed garden

Pike House Cottage is het Forest of Dean, Gloucestershire, Engeland. Het ligt net ten zuiden van Coleford en op een paar minuten rijden van de Clearwell-grotten en het steeds populairder wordende Puzzle Wood. Toegang met de auto is uitstekend. Zie de foto bovenaan de pagina omdat deze een goede indruk geeft van de omgeving van het huisje. Ons huisje ligt op slechts 3 km. van Park End. Park End is het dorp dat velen het meest centraal zouden vinden in het bosgebied van het Forest of Dean. Het is ook het hoogste punt van de Dean Forest Railway. Het huisje is afgezonderd van andere woonhuizen. Het heeft een heerlijk gevoel van rust en vrede erover. Er is een geluid van voertuigen maar de meeste mensen vinden hier geen afleiding van en de vogels die buiten de keukendeur zingen krijgen veel meer van hun aandacht. Het huisje functioneerde in de jaren 1800 als een tolhuis, dergelijke tolhuizen worden lokaal aangeduid als een snoekhuis. Ons huisje is waarschijnlijk het beste voorbeeld van een snoekhuis in het Forest of Dean.

Lokaal gebied

Zomer is gearriveerd

De Wye Valley is gemakkelijk bereikbaar vanaf het huisje. De rivier de Wye ligt op minder dan 5 km afstand als u naar het dichtstbijzijnde punt rijdt via de dorpen Clearwell, Newlands en vervolgens richting Redbrook. Wanneer de weg de A466 bereikt - die de Wye Valley volgt - sla linksaf naar Redbrook en rechtsaf naar Monmouth. Interessant genoeg hoef je de rivier de Wye niet over te steken om in Wales te zijn. De grens met Wales reikt tot Staunton aan de kant van Forest of Dean aan de rivier en op slechts enkele kilometers van Coleford.

Handig, goede restaurants en voorzieningen

Bij Pike House Cottage zijn er twee pubs die maaltijden op slechts een korte loopafstand van het huisje. Het dichtstbijzijnde is The Miners Country Inn, waar 7 dagen per week ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. De andere, iets verder weg, is The Orepool Inn, die zo'n goede reputatie heeft opgebouwd dat je van tevoren op zaterdagavond moet reserveren.

Eigenlijk is de kwaliteit van de eetgelegenheden in de omgeving geweldig. Je zult verwend worden met de keuze. Een andere plaats in de buurt die wordt aanbevolen door gasten is The Ostrich Inn in Newland. Hun website (theostrichinn.com) biedt een menu met prijzen. Een beetje verder weg is The Boat Inn. Dit is gelegen in de Wye-vallei en ligt direct aan de rand van de rivier de Wye met uitzicht op de oude spoorbrug die van Redbrook naar Penallt loopt. Hun website ( www.theboatpenallt.co.uk ) biedt ook een menu met prijzen. Een beetje dichterbij is het Wyndham Arms in Clearwell ( www.thewyndhamhotel.co.uk ) met een goed verslag van onze gasten. Voor de lunch op zondag probeer het Lambsquay Country Hotel net op de weg van ons. ( www.lambsquayhousehotel.co.uk )

In het nabijgelegen marktstadje Coleford zijn goede winkels en andere voorzieningen, zoals een wasserette.

Voor zondagskranten bijvoorbeeld, is de dichtstbijzijnde winkel in de buurt op Milkway. Het is slechts 1 km. afstand. Er is ook een postkantoor in de winkel. Rijd richting Coleford en sla rechtsaf wanneer je het bord ziet dat naar Clearwell Caves wijst. De winkel in de hoek staat voor je bij de volgende kruising.

Reizen en vervoer

Reizend vanuit het noorden neemt u de M50 en vervolgens de A40 tot Ross-on-Wye is goede route is. Volg de borden naar Forest of Dean vanaf daar. Reizen vanuit Zuid-Wales, op weg naar Monmouth is ook een goede route. Monmouth ligt op slechts ongeveer 10 minuten rijden van het huisje. Vanuit het zuiden is het knooppunt Almondsbury M4/M5 op slechts 35 minuten rijden met de auto vanaf het huisje als u de M48 over de oude Severn-brug neemt.

Het is slechts 50 minuten rijden van Cheltenham via de A40 en daarna de A48. Als je vanuit het noorden reist, wil je misschien de M50 nemen. Het huisje bereiken met de trein is ook mogelijk door uit te stappen bij Lydney. Cheltenham Spa station naar het Lydney Junction station duurt bijvoorbeeld normaal gesproken 32 minuten per trein en de treinen rijden meestal om het uur. Het huisje ligt op 10 km van het station van Lydney.

Contact: www.holiday-hideaway.co.uk/contact

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.219 seconden
Gemaakt door Kunena