Slowakije - Pliešovce - Dobra Luka


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #417 door Adminuser
Slowakije - Pliešovce - Dobra Luka was gemaakt door Adminuser
Mark en Margo heten u van harte welkom op Dobra Luka. De eerste naturistencamping van Slowakije. Met schoon en modern sanitair en waar je regelmatig ”met de pot” mee kan eten. En waar het ook prima naturistenweer is. Kort samengevat is Dobra Luka een camping die is gebouwd op en rondom een boerderij. We proberen zoveel mogelijk de sfeer van de oude boerderijen te bewaren. U vindt bij ons dan ook geen gemillimeterd gras. Bij ons is het gras vaak twee kontjes hoog dit behalve op en rondom de kampeerplekken. Om de begroeiing op deze plekken toch een beetje in toom te houden hebben we een paar geiten en Paarden. Natuurlijk wordt de mest opgeruimd. 

Verder vindt u op de camping verschillende boomgaarden met diverse soorten fruit zoals appel, peer, pruim, kers en walnoot. De paden op het terrein zijn van een fijn soort grind. Het terrein is glooiend. Voor kampeerders zijn stukken grond genivelleerd. Hierdoor kunnen kampeerauto’s (campers) er prima terecht. Natuurlijk is het vrij om zelf een plekje te zoeken op het terrein van meer dan 5 hectaren. Er zijn vele geschikte plaatsen op het terrein. 
Geen eigen Kampeermiddel? Geen nood. We hebben twee huur caravans en een logeerkamer te huur.
Sinds 2015 hebben wij de "Prettig bloot" accreditatie.

Sinds 2017 kunt u ook onze tweepersoons luxe tent huren. Nu kunt u in een tent kamperen en toch lightweight reizen. De tent is zo compleet dat je niets anders nodig hebt dan je persoonlijke spullen. Zo staat er een tweepersoons gewoon bed in met latten bodem en matrassen. Een stevige, complete houten keuken die desgewenst ook naar buiten gereden kan worden. Een koelkast, gootsteen met kraan, een gasfornuis en natuurlijk alle keukengerei die in een goede keuken hoort. Verder heeft deze tent standaard elektrisch licht en stopcontacten voor uw persoonlijke elektrische apparaten. Ook ontbreken de tafel en comfortstoelen niet. De vloer is voorzien van een aangeritst bodemzeil voorzien van een speciaal tapijt. Optioneel kunt u ook een lakenpakket, handdoekpakket en badlakens huren. Hij staat op een fantastische plaats op de camping, vlakbij het zwembad en de sanitaire voorzieningen en heeft een fantastisch uitzicht over de camping en omgeving.

Diversen:
Wij spreken Nederlands, Engels en Duits.
Alleengaanden welkom.
Huisdieren toegestaan.
Geschikt voor kinderen.

Dobra Luka
Mark en Margo
Zaježová 66
962 63 Pliešovce
Slowakije
T. +421 9 08528884
W. http://dobraluka.eu/nl/

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.245 seconden
Gemaakt door Kunena