Zo puur de natuur - naturisme toen en nu


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #69 door Adminuser
Zo puur de natuur - naturisme toen en nu was gemaakt door Adminuser
Gedenkboek over het naturisme, ter gelegenheid van de jubilea van twee naturistenverenigingen. De samensteller heeft foto's, persoonlijke getuigenissen en artikelen verzameld uit naturistenpublicaties van vroeger tot nu. Daarbij schrijft hij een vlotte geschiedenis van het naturisme. Als geschiedwerk is het in de pers kritisch besproken o.m. om het gebrek aan diepgang en soms uitgebreid overnemen uit andermans bronnen. Als eerste introductie tot naturisme is het geen onaardig werk, al staan zeer ouderwetse opvattingen en uitlatingen naast hedendaagse bijdragen, hetgeen een vertekend beeld kan geven. Veel ontspannen, vrolijke foto's, ook van "niet-mooie" mensen, en een handige wegwijzer naar verenigingen en terreinen achterin.

Definitie van naturisme

Naturisme is een levenswijze in harmonie met de natuur. Het wordt gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktheid die als doel heeft: het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens en eerbied voor natuur en milieu.

De eerste keer dat iemand in zijn blootje in de zon ligt of door het water van een meer of zwembad glijdt, is voor de meeste mensen een spannend en heerlijk moment. Wind, zon en water hebben dan vrij spel en nemen bezit van je lichaam. De kennismaking met het naturisme is voor een ieder weer anders en iedereen beleeft zo'n moment op haar/zijn eigen manier. Dat moment is meestal heel speciaal en wordt vaak gekoesterd. Veel mensen zeggen dikwijls over die eerste kennismaking: "Had ik dat maar tien jaar eerder gedaan".

Citaat: schreef : Te koop voor diverse prijzen.
Hier  €8.00
Hier  €12.00
Prijzen zit dus een verschil in, net zoals in de verzendkosten.
Let daar dus op.[align=center] [/align]

[align=right]Origineel gepost door JohnnyvanG.[/align]

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.208 seconden
Gemaakt door Kunena