Oostenrijkers liefst naakt


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #183 door Adminuser
Oostenrijkers liefst naakt was gemaakt door Adminuser
Van alle Europeanen voelen de Oostenrijkers zich het meest comfortabel als ze niets aan hebben. Driekwart van de bevolking daar heeft geen moeite met mensen die topless of zelfs helemaal zonder badkleding aan op het strand te liggen. Voor 65 procent van de Oostenrijkse mannen is een kleine zwemslip ‘voldoende’ bedekking, als er toch kleding aan moet.

Dat is de uitkomst van een onderzoek door online reisbureau Expedia. De Oostenrijkers halen daarmee de Duitsers in, die traditioneel ook weinig moeite hebben met naakt zonnen, ter plekke ook wel bekend als Freie Körper Kultur (de cultuur van het vrije lichaam). Een derde van de Oostenrijkse mannen zont zelf wel eens naakt, 40 procent van de vrouwen toont de borsten.

Het meest preuts zijn de Italianen. Meer dan 70 procent krijgt het benauwd als ze een naakte man of vrouw zien. Slechts een miniem percentage van de Italianen overweegt om zelf zonder textiel aan het strand te gaan liggen. De Nederlanders eindigden in de middenmoot.

http://www.faqt.nl/recent/oostenrijker-liefste-naakt/

[align=right]Origineel gepost door Bartel.[/align]

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.217 seconden
Gemaakt door Kunena