Zandvoortse naaktstrand in de top 8 (Zoover 2016)


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #184 door Adminuser
Voor wie graag naakt zont mag dit bericht niet missen. Want ons eigen Zandvoortse strand (tussen paal 68.5 en 71) wordt het best bezocht door naaktzonners in Nederland. Oké, natuurlijk wil je rust en geen mensenmassa, maar dat het strand gewaardeerd wordt is natuurlijk niet voor niets!

Viva la France
Het bekendste naaktstrand ter wereld ligt op zo’n twaalf uur rijden, of twee uur vliegen, van Nederland. Cap D’ Agde ook wel bekend als de Hoofdstad van Naturisme. Er is hier zelfs een compleet dorp voor nudisten: Village Naturiste.

Ook in Kroatië kun je in je blootje terecht; in Koversada bevindt zich grootste naaktcamping van Kroatië. In het zonnige Miami ligt het bekendste naaktstrand van Amerika. Bezoekers zijn al jaren fan van dit strand dankzij het heldere water en de fijne sfeer die er hangt. Hierom is het strand ook populair bij geklede strandbezoekers. Een stuk verder op bij Baker Beach in San Francisco kan men zonnen met een indrukwekkend uitzicht.

Top 8 naaktstranden wereldwijd
1. Cap D’Agde, Frankrijk

2. Koversada, Kroatië

3. Haulover Beach, Miami

4. Place des Grottes, Frankrijk

5. Baker Beach, San Francisco

6. Zandvoort, Nederland

7. Es Trenc, Mallorca

8. Orient Beach, St. Maarten

Bron: Zoover

[align=right]Origineel gepost door JohnnyvanG.[/align]

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.234 seconden
Gemaakt door Kunena