Vagina scheren, 6 manieren


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #79 door Adminuser
Vagina scheren, 6 manieren was gemaakt door Adminuser
De meeste vrouwen vinden hun schaamhaar onprettig. Zeker als je in je bikini op het strand loopt, wil je dat jouw bikinilijn er glad uitziet en er geen schaamhaar door je bikini piekt. Je kunt je schaamstreek en bikinilijn op veel verschillende manieren ontharen. Wij zetten ze voor jou op een rijtje. 

Dat vrouwen hun vagina’s ontharen is helemaal niets nieuws. In het oude Egypte onthaarden vrouwen hun vagina’s met honing en olie. Vrouwen uit de hoogste klasse konden dit doen. Nu ontharen vrouwen hun intieme zone omdat ze het hygiënisch en fijn vinden. Het geeft gewoon een fris en verzorgd gevoel.

Scheren 
Je kunt je intieme zone scheren met een scheermes. Deze ontharingsmethode is de allerbekendste. Je kunt ervoor kiezen om alles weg te scheren of om een streepje (of ander vormpje) te laten staan. Met het scheermes kun je goed tussen je benen komen om daar ongewenst haar te verwijderen. Zorg er altijd voor dat je scheermes scherp is. Vervang regelmatig jouw scheermes om irritaties te voorkomen. Is je scheermes bot en glijdt hij niet zo goed over je haren, dan is het tijd om een nieuw scheermesje aan te schaffen. Je kunt bultjes krijgen bij je vagina als je scheert met een te bot scheermes.

Een voordeel van scheren is dat je het altijd kunt doen. Scheermesjes kosten relatief weinig geld en kan iedere dag, als je zou willen. Scheren is (meestal) pijnloos. Een nadeel van scheren is dat je haartjes snel terug groeien. De haartjes die terugkomen zijn harder. Door scheren kun je ingegroeide haartjes krijgen. Spoel na het scheren je schaamstreek na met koud water, want hierdoor sluiten de poriën.

Harsen en waxen 
Wil je een glad resultaat voor een langere tijd? Dan is harsen een optie voor jou. Tijdens harsen en waxen trek je de hele haar (inclusief haarzakje) uit de huid. Het duurt ongeveer 3 tot 6 weken voordat je haartjes teruggegroeid zijn. Er zijn speciale waxbars of schoonheidssalons waar je jouw schaamstreek kunt laten harsen. Een Full Brazilian Wax kost ongeveer €40,00. Iedere schoonheidssalon vraagt een andere prijs. 

Je kunt ervoor kiezen om alleen je bikinilijn te harsen, maar je kunt natuurlijk ook ‘alles’ laten harsen. Je kunt ook zelf aan de slag met hars strips. Deze kun je bij de drogisterij kopen. Bereid je goed voor. Scrub je schaamstreek voordat je gaat ontharen. Doe dit bijvoorbeeld in bad of in de douche. Door het warme water wordt de huid wat zachter en gaat het ontharen (scheren, waxen en epileren) gemakkelijker

Sugaring
Deze manier van ontharen is relatief nieuw. Zoals de naam al zegt is de wax op basis van suiker. Bij verschillende salons kun je jouw vagina laten ontharen via sugaring. Deze pasta op basis van suiker kun je gemakkelijk thuis maken. De ingrediënten die je hiervoor nodig hebt zijn: suiker, zout en citroenen. Je verhit dit en brengt het (nadat het afgekoeld is) aan op het lichaamsdeel dat je wilt ontharen. Leg er vervolgens een katoenen lap of strip op, druk dit aan en trek de strip in één snelle beweging eraf. Je kunt de suikerpasta heel lang bewaren. Heb je gemorst met de suikerpasta? Geen probleem. Omdat het op basis van suiker is, was je dit zo van je lichaam. Gemorste, kleverige wax krijg je moeilijker van je lichaam.

Epileren 
Je kunt er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met een pincet. Wees wel voorzichtig, want het is heel erg pijnlijk (en het duurt erg lang). Wil je jouw bikinilijn niet scheren, maar wil je wel voor een lange tijd van je haartjes af? Trek je bikinibroekje aan en kijk of er haar aan de bovenkant zichtbaar is. Je kunt het randje boven je bikinibroekje epileren, wat haartjes op de bikinilijn en wat ‘verdwaalde’ haartjes tussen je dijen. Het epileren van je schaamstreek duurt lang. Een tip: houd een warme vochtige handdoek bij de hand. Leg de handdoek nadat je de haartjes er hebt uitgetrokken op. Dit heeft een kalmerende werking. Je kunt manueel epileren (handmatig) en elektrisch epileren (met een elektrisch apparaat).

Ontharingscrème 
Je kunt ontharingscrème gebruiken om van ongewenste haartjes af te komen. Je smeert de crème op het gebied dat je wilt ontharen, laat het een tijdje zitten en spoelt het daarna af. Het zuur in de crème zorgt ervoor dat het haarzakje wordt afgebroken. Je schaamstreek is een erg gevoelige plek. Zorg dat de crème niet in je intieme delen komt, want dat kan erg pijn doen. Heb je een gevoelige huid? Test de ontharingscrème eerst op de binnenkant van je knieholte. Gaat dit goed? Dan weet je dat jouw huid niet reageert op de crème en kun je jouw bikinilijn ontharen.

Laserontharing 
Wil je permanent van je schaamhaar af? Laseren is een optie. Het kost natuurlijk meer geld dan harsen, maar het resultaat is in de meeste gevallen blijvend.

[align=right]Origineel gepost door JohnnyvanG.[/align]

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
1 jaar 3 maanden geleden #319 door Mandy
Beantwoord door Mandy in topic Vagina scheren, 6 manieren
Ik gebruik altijd Gilette Venus scheermesjes met 4 bladen. Scheert makkelijk lekker glad. Als je dit elke 2/3 dagen bijhoudt dan ben je binnen een paar tellen klaar.

Een PB is altijd welkom! Ook een vriendschapsverzoek op de Forum Community.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.201 seconden
Gemaakt door Kunena