Haaksbergen - Zwembad De Wilder


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 3 maanden geleden #343 door Adminuser
Haaksbergen - Zwembad De Wilder was gemaakt door Adminuser
Dit initiatief van het zwembad kwam tot stand in samenwerking met NFN. 
Het zwembad is voor jong (vanaf 2 jaar) en oud geopend van 19:00-21:00 uur.

Het fraaie subtropische zwemparadijs biedt voor elk wat wils. Je kunt banen zwemmen in het 25 meter bad of je laten meevoeren in de stroomversnelling in het recreatieve gedeelte. Er is een tot 1.80 meter diep aflopen golfslagbad en een 80 meter hoge glijbaan. Ook kun je ontspannen in één van de sauna's of het Turks stoombad. Of lekker uitrusten in de bubbel- en kruidenbaden. Wie niet koud is aangelegd, kan zelfs buiten zwemmen!

Kortom genoeg vertier voor jong en oud. Tussen het zwemmen door kun je in de sfeervolle horecagelegenheid terecht voor een hapje en een drankje. Het zwembad ligt in het park Scholtenhagen van Haaksbergen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Entree: € 8,95 (volwassenen), € 5,95 (kinderen 2-12 jaar) 
Evt. prijswijzigingen 2018 voorbehouden. Kaartverkoop aan de kassa. Gebruik van smartphones en camera's niet toegestaan. Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht vleugeltjes te dragen.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.191 seconden
Gemaakt door Kunena