USA: Florida, Lutz - Lake Como Resort


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
  • Adminuser
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Meer
1 jaar 4 maanden geleden #448 door Adminuser
USA: Florida, Lutz - Lake Como Resort werd gestart door Adminuser
Lake Como Resort is een nudisten/naturistenresort in Tampa Bay Florida. Het is een clothing optional resort wat inhoud dat je niet de hele dag naakt hoeft. Het betekent dus niet dat het ook voor textielgangers is en dus gemengd. Gestart in 1941 en bevindt zich in een natuurpark en heeft een eigen meer. Het is een van de grootste familieparken voor naturisten in de VS. Wie met een RV (Motorhome of kampeerwagen) door Amerika trekt kan hier zonder problemen terecht. Binnen 90 minuten zit je in Disney world.

20500 Cot Road
Lutz, FL 33558
USA
T. 1-877-TRY-LAKE (Toll-free)
T. 1-813-949-1810 (Local)
ext. 0: front desk/motel reservations
ext. 1: RV/camping reservations
ext. 2:
ext. 3: Bare Buns Cafe
ext. 4: Butt Hutt bar
ext. 5: accounting
ext. 6: membership
ext. 7: marketing
ext. 8: activities
ext. 9: management

F. 1-813-949-4937
W. http://www.lakecomonaturally.com

Office staff:
Front desk/motel reservations/general inquiries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Campground manager/RV reservations/Phil Gansch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Asst. manager/activities/Rene Hudy: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marketing director/webmaster/Michael Kush: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Co-op 2017 Board of Directors & Officers:
Jay Gould/President: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sheila Hackleman/Vice-president: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerald Petroff/Secretary: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
John Poth/Treasurer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
John Addison/Director: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rod Binge/Director: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mike Chauncey/Director: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All board members: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.210 seconden
Gemaakt door Kunena